over ons

Wij zijn Marlies, Jorian en Sara ofwel: Confetti & co. en we maken er graag een feestje van. Hier delen we alles waar wij blij van worden én jij hopelijk ook. Van de mooiste items voor jou en je mini tot fijne momentjes voor jezelf en van binnenkijkers en hotspots tot de lekkerste recepten en traktaties. Met confetti erbij wordt alles een feestje!

Jorian

Ik ben Jorian, bonusmama van een gezellig ventje van acht en verliefd op de leukste man van de wereld. Samen wonen we in de buurt van Rotterdam. Mensen omschrijven mij als een ‘blij ei’ en dat klopt wel, ik probeer overal vrolijkheid in te brengen. Van een kop goede koffie, een gezellige hotspot met een mooi interieur en met lekker eten, fotograferen, bloemen, leuke hoekjes maken in huis, cadeautjes inpakken (mijn grootste hobby!), de tafel uitgebreid dekken voor een etentje met gasten, oneindig veel plaatjes pinnen op Pinterest & confettifeestjes word ik instant gelukkig.

Stijlvol online & offline platform voor alle soorten moeders (en vaders) die van het leven een feestje proberen te maken en van mooie dingen houden.