over ons

 Wij zijn Marlies, Jorian en Sara ofwel: Confetti & co. en we maken er graag een feestje van. Hier delen we alles waar wij blij van worden én jij hopelijk ook. Van de mooiste items voor jou en je mini tot fijne momentjes voor jezelf en van binnenkijkers en hotspots tot de lekkerste recepten en traktaties. Met confetti erbij wordt alles een feestje!

Sara

Mijn naam is Sara, een creatieveling uit Amersfoort. Hier woon ik samen met lief Niels en hondenkind Louie. Ik ben gek op mooie dingen. Of het nu gaat om items voor ons interieur, zelfgemaakte illustraties of een bos verse bloemen: ik word er blij van. Met mijn achtergrond in de tijdschriftenwereld verzamel ik graag de mooiste items, beelden en verhalen om te delen.

Stijlvol online & offline platform voor alle soorten moeders (en vaders) die van het leven een feestje proberen te maken en van mooie dingen houden.