Selecteer een pagina

Hartverwarmend winterdrankje met kurkuma en kaneel

Als het buiten koud is, is het heerlijk om binnen lekker op te warmen met een kop dampend hete thee. Daar houden wij sowieso al van, als we ons de tijd ervoor gunnen: lekker met een kop thee op de bank. Dit drankje is perfect voor koude winterdagen. Je wordt er heerlijk warm van én het is ook nog eens heel gezond en goed voor je weerstand door de kurkuma. Wel zo fijn in deze tijd van rondvliegende bacteriën. 

Dit heb je nodig voor het winterdrankje

  • 1 kaneelstokje
  • een theelepel kurkuma
  • 2 anijssterren
  • stukje gember
  • stukje sinaasappelschil
  • eventueel wat honing
  • gekookt water

Zo maak je het winterdrankje

Het voelt wat overbodig om dit op te schrijven, maar goed: je doet alle ingrediënten in een mooie grote mok en schenkt er kokend water op. Even roeren en je bent klaar om jezelf op de bank te nestelen. Geniet ervan!

Laat je ons op Instagram weten of je het lekker vond?