Confetti & co. telt af… #6

DIY, GIVEAWAY

LR BEELD 1

Hebben jullie ook zo’n zin in kerst? Wij wel! Nog 6 dagen… Een paar weken geleden toverden we Marlies haar huisje om in kerstsfeer en pakten we heel veel cadeautjes mooi in. De inpakideeën zullen we de komende dagen, tot kerst, met jullie delen én elke dag geven we een cadeautje weg!

Vandaag delen we een idee voor versieren van een cadeauzakje.

LR BEELD 2A

Zo maak je het
Een cadeauzakje is al leuk, maar zo maak je het nog net iets leuker. Doe wat confetti en glitters in een doorzichtig (pergamijn) zakje. Verzamel mooie lintjes en knip ze op lengte. Knijp het zakje met confetti en de lintjes aan het cadeauzakje.

LR BEELD 2B

De 3D sterrenslinger van Sparkling Paper past precies in dit cadeauzakje. De slinger is gemaakt van stevig goudkleurig karton en is 2 meter lang.

Wil je kans maken op 1 van de 2 gouden sterrenslingers van Sparkling Paper t.w.v. € 6,95? Volg dan Sparkling Paper op Facebook en/of Instagram en stuur ons een mailtje via hello@confetti-en-co.nl met je adres. Morgen maken we de winnaars bekend!

De winnaar van de eerste actie, de cardboard kerstboom van Woonwinkel Siep is: Jantine! We sturen ‘m naar je op! :)

4 reacties

Laat een reactie achter