Confetti & co. telt af… #5

DIY, GIVEAWAY

LR BEELD 1

Hebben jullie ook zo’n zin in kerst? Wij wel! Nog 5 dagen… Een paar weken geleden toverden we Marlies haar huisje om in kerstsfeer en pakten we heel veel cadeautjes mooi in. De inpakideeën zullen we de komende dagen, tot kerst, met jullie delen én elke dag geven we een cadeautje weg!

Vandaag delen we een idee voor het versieren van een simpel pakje.

BEELD 5A

Zo maak je het

Knip uit mooi papier een of meerdere bladvormen. Knip een labelvorm uit (gouden) karton. Besmeer de bovenkant van een blank houten wasknijper met lijm en strooi er goudkleurige glittertjes op. Knoop een touwtje om het cadeau en knijp met de wasknijper de bladvormen en het label vast.

BEELD 5B
In dit doosje verpakten we de mooie goudkleurige kandelaar van House Doctor die we mogen weggeven namens Woonwinkel Siep.

Wil je kans maken op deze kandelaar t.w.v. € 14,50? Volg dan Woonwinkel Siep op Facebook en/of Instagram en stuur ons een mailtje via hello@confetti-en-co.nl met je adres. Morgen maken we de winnaar bekend!

De winnaars van de slingertjes zijn: Hester & Tanja, ze komen eraan! :)

1 reactie

Laat een reactie achter