Confetti & co. telt af… #4

DIY, GIVEAWAY

LR BEELD 1

Hebben jullie ook zo’n zin in kerst? Wij wel! Nog 4 dagen… Een paar weken geleden toverden we Marlies haar huisje om in kerstsfeer en pakten we heel veel cadeautjes mooi in. De inpakideeën zullen we de komende dagen, tot kerst, met jullie delen én elke dag geven we een cadeautje weg!

Vandaag delen we een idee voor het maken van een cadeaulabel van klei.

BEELD 4B

Zo maak je het
Neem voor dit idee zelfdrogende klei die je niet af hoeft te bakken in de oven. Rol de klei uit er steek er met een koekjesvorm vormpjes uit. Met behulp van koekjesstempels (o.a. verkrijgbaar bij Søstrene Grene en Tiger) kun je er een naam of tekst in drukken. Laat de labels drogen en rijg ze aan een mooi lintje dat je om het pakje bindt.

BEELD 4A
In dit papier verpakten we het We Love Winter boek van de makers van Viva en Flair waar wij ook een mooie bijdrage aan hebben geleverd. We kochten twee boeken om weg te geven!

Wil je kans maken op een van de boeken t.w.v. € 4,95? Stuur ons een mailtje via hello@confetti-en-co.nl met je adres. Morgen maken we de winnaars bekend!

De winnaar van de kandelaar is: Heidi! Hij komt naar je toe :)

1 reactie

Laat een reactie achter