Confetti & co. telt af… #3

DIY, GIVEAWAY

LR BEELD 1

Hebben jullie ook zo’n zin in kerst? Wij wel! Nog 3 dagen… Een paar weken geleden toverden we Marlies haar huisje om in kerstsfeer en pakten we heel veel cadeautjes mooi in. De inpakideeën zullen we de komende dagen, tot kerst, met jullie delen én elke dag geven we een cadeautje weg!

Vandaag delen we een idee voor het maken van een cadeaulabel.

BEELD 3A

Zo maak je het
Knip een labelvorm uit stevig papier. Plak een rond stickertje op de plek waar je het gaatje wilt en maak in het rondje een gaatje met de perforator. Pluk een mooi blad, wij gebruikten een blad van een varen, en verf het blad in de gewenste kleur. Leg het geverfde blad voorzichtig op het label en druk er een ander vel papier op. Druk voorzichtig aan zodat het blad op het label stempelt. Haal het vel papier van het label en laat goed drogen voor je het label aan een touwtje maakt.

BEELD 3B
In dit pakketje vind je een mooie theedoek van Pluum, de winkel waar Jorian werkt.

Wil je kans maken op deze theedoek t.w.v. € 7,50? Volg dan Pluum op Facebook en/of Instagram en stuur ons een mailtje via hello@confetti-en-co.nl met je adres. Morgen maken we de winnaar bekend!

De winnaars van de Viva/Flair We Love Winter-boeken zijn Manon & Debbie! Ze komen jullie kant op.

1 reactie

Laat een reactie achter