Confetti & co. telt af… #2

DIY, GIVEAWAY

LR BEELD 1

Hebben jullie ook zo’n zin in kerst? Wij wel! Nog 2 dagen… Een paar weken geleden toverden we Marlies haar huisje om in kerstsfeer en pakten we heel veel cadeautjes mooi in. De inpakideeën zullen we de komende dagen, tot kerst, met jullie delen én elke dag geven we een cadeautje weg!

Vandaag delen we een idee voor het maken van een simpel maar mooi naametiket voor op een pakje.

BEELD 1A

Zo maak je het

Knip stroken uit stevig papier. Bepaal de lengte van het naametiket en knip de stroken in de gewenste lengte. Knip er vaandeltjes van door er driehoekjes aan de buitenzijde uit te knippen. Vouw op ongeveer een centimeter van de uiteinden de vaandeltjes dubbel. Zo krijg je een 3D-effect. Versier het etiket met de naam en plak er eventueel een kerstboomvormpje op.

BEELD 1B
We plakten het naametiket op de verpakking van het notitieboekje van House Doctor waarvan we er twee mogen weggeven namens Design Kadoo. En, verrassing! In een van de pakketjes vind je ook de mooie zwart met gouden schaar van House Doctor.

Wil je kans maken op een notitieboekje t.w.v. € 6,45 en de schaar t.w.v. € 12,50 Volg dan Design Kadoo op Facebook en stuur ons een mailtje via hello@confetti-en-co.nl met je adres. Morgen maken we de winnaars bekend!

De winnaar van de theedoek van PLUUM is Baukje! Hij komt naar je toe.

2 reacties

Laat een reactie achter