Middelburg

HOTSPOTS

Voor Flair gingen we op pad naar Middelburg om hier de leukste hotspots te ontdekken. Dit waren onze absolute favorieten: De Juf & Lievelings, deze hotspots en meer vind je in Flair 37-2015.

De Juf-1De Juf3 De Juf2

Alsof de tijd heeft stil gestaan en je zo een oud klaslokaal binnenwandelt. Maar dan wel een heel leuk lokaal, want hier kun je de heerlijkste taartjes eten, alles huisgemaakt en met heel veel liefde bereid door de knappe meisjes in de bakkerij.

De Juf, Sint Janstraat 32, Dejufmiddelburg.nl

Lievelings-1Lievelings-2Lievelings-3 copy

Bij Lievelings, de naam zegt het al, verkopen eigenaressen Emma en Judith hun lievelingsproducten. Leuke merken als A Little Lovely Company, Present Time en Broste Copenhagen. Je vindt hier heel veel moois en hips. Wij werden er heel hebberig van en verlieten de winkel dan ook niet met lege handen! Marlies kocht een mooi plaid, Jorian een prachtige kaars en het Maak Magazine waar we zelf in staan met onze zelfmaker. Yay!

Lievelings, Londensekaai 1, Lieve-lings.nl

0 reacties

Laat een reactie achter